Actueel

Gezien de omstandigheden, die soms heel snel kunnen veranderen, proberen wij u hier te informeren over onze huidige situatie en wat dit voor u betekent. 

Ook deze week zijn wij weer geopend voor het afhalen en bezorgen van bestellingen. U kunt uw bestelling online doorgeven tot 15.00 uur en u kunt ons telefonisch bereiken vanaf 14 00 uur. Bezorgen en afhalen kan tussen 16.00 uur en 21.00 uur, op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Kijk elders op deze pagina voor meer informatie hierover.

Sinds vorige week zijn de voorwaarden enigzins veranderd. Dit om u nog beter van dienst te kunnen zijn en te zorgen dat de veiligheid voor allen voorop staat. Dit is ook de reden dat wij per dag maar een bepaald aantal bestellingen zullen aannemen.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen we dat hier melden.

Natuurlijk zitten we op de dagen dat we thuis zijn ook niet stil. Er wordt volop gewerkt aan de nieuwe menukaart, waar wij na onze sluiting mee van start willen gaan.  

Wij willen u ook graag wijzen op onze speciale actie, om in de maand maart een kadobon met korting aan te schaffen. Dat geeft ons op dit moment een stukje extra ademruimte en voor u iets om naar uit te kijken.

Wij gaan er van uit dat we hier met zijn allen sterker en beter uit gaan komen. En dat we elkaar binnenkort weer in goede gezondheid mogen ontmoeten.